• EN
  • CZ
  • DE
×
Wyszukaj w serwisie
×

XVIIIEdycja Konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów 2018

Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO SMAKI REGIONÓW.

CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.

Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.

Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.

 

Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:

Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie:

ul. Główna 1

49-330 Łosiów

Osoby do kontaktu:

Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej +48 600 403 526, 77 44 37 159


Załącznik:

DOCKARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018.doc (94,50KB)

DOCKARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc (75,00KB)

PDFREGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.PDF (743,24KB)

PDFREGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ .pdf (732,18KB)

PDFREGULAMIN_OGÓLNY.PDF (692,45KB)

 

Turystyka weekendowa

Sprawdź szczegóły
Polecamy
  • box-bory.jpeg
  • box-gckbiala.png
  • sluzbawojskowa.jpeg